Tjänster

Jeshua Service

Allt inom städning och bemanning för restauranger

MER ÄN DITT VANLIGA STÄDFÖRETAG

Vi gör det extra för att hjälpa dig

Vill du ha ett välstädat hem, kontor eller ett trapphus men din tid räcker inte till? Anlita oss som ditt städföretag i Stockholm. Jeshua Service är ett etablerat städföretag som utför alla sorters städning åt privatpersoner och företag. Vi erbjuder ett stort utbud av städtjänster. Vi är alltid flexibla och anpassar städningen efter dina behov och krav.

Vi hjälper dig bemanna restauranger, hotell, caféer & nattklubbar med diskpersonal. Det spelar ingen roll om du behöver diskpersonalen för enstaka dagar eller månader. Vi är flexibla och anpassningsbara. Kontakta oss så löser vi ditt behov, vi är alltid prisvärda och tillhandahåller kompetent personal!

Restaurangstädning

RESTURANGSTÄDNING

Vi har stor erfarenhet från städning av restauranger, barer, nattklubbar och cafér. Vi anpassar städarbetet efter era behov

Kontorsstädning

KONTORSSTÄDNING

Vår kontorstädning ger en ren kontorsmiljö som gör det möjligt för personalen att utföra ett bra arbete. Vi har erfarenhet från mindre liksom större kontor.

Diskare Stockholm

DISKARE

Våra erfarna diskare kan hantera diskplock, maskiner samt både fin- och grovdisk. Vi är flexibla och utför kvälls- samt helgarbete.

Fönsterputsning

FÖNSTERPUTSNING

Om du är trött på att titta genom smutsiga fönster är vår föntersrengöring lösningen. Vår professionella och erfaren personal lämnar strålande och rena fönster utan ränder.

Restaurangbemanning

RESTURANGBEMANNING

Vi bemannar mot hotell – och restaurangbranschen. Du kan hyra in vår personal för enstaka dagar eller flera månader. Kontakta oss så löser vi ditt behov!

Trappstädning

TRAPPSTÄDNING

Vi har många års erfarenhet av trappstädning åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm. Vi gör dina trappor rena, fina och välkommnande! 

KÖKSSSTÄDNING

Vi är experter på städning och städar ditt kök rent och fint från golv till tak. Boka en köksstädning och få ett skinande rent kök!

Köksstädning
Skolstädning

SKOLSTÄDNING

Vi förstår hur viktig en ren skola är för elever och lärare. Det skapar den rätta miljön för ett bra lärande, förbättrar det akademiska resultatet samt elevernas hälsa.

BLI KONTAKTAD

Behöver du en seriös leverantör av städtjänster? Är din resturang eller ditt hotell i behov av diskpersonal? Vi hjälper med såväl temporära behov som längre. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal.

 
 
 
Kontakta os för bemanning

Jeshua Service

Allt inom städning och bemanning för restauranger